Frakt og leveringstid

Frakt
Hos Velio velger du som kunde om du ønsker frakt med Posten eller Postnord. Vi  sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Hos Velio har du fri frakt på bestillinger på  1000kr eller mer. Du vil motta en beskjed fra valgt fraktleverandør når din pakke er klar for henting på ditt nærmeste postkontor.  
 
Leveringstid
Velio behandler normalt ordre samme dag eller påfølgende dag, med unntak av i helger. I ferier, på helligdager og i perioder med økt pågang hos oss må noe lengre behandlingstid påregnes. Leveringstiden hos Velio vil normalt være på ca 2-5 virkedager. Vi tar forbehold om at det i enkelte perioder kan være stor pågang hos Bring, og at det derfor kan forekomme forsinkelser som ligger utenfor vår kontroll. Velio står ikke ansvarlig for forlenget leveringstid som følge av forsinkelser hos tredjepart.
 
Om pakken ikke hentes innen fristen på ditt postkontor, blir den returnert automatisk til oss. Kjøper vil da bli belastet et gebyr på 199 kr som går til å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med ordren. Uavhentede varer omfattes normalt heller ikke av angreretten. Dersom Velio må sende pakken på nytt på grunn av kjøper har oppgitt feil leveringsinformasjon eller ikke har hentet pakken må kjøper selv betalte frakten.
 
Har du spørsmål om frakt og levering?
Kontakt oss på kundeservice@velio.no
 
Hjertelig hilsen
Silje