Frakt og leveringstid

Frakt
Velio leverer med Bring som leverandør, og sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Velio har fastpris på 99kr i frakt på all ordre under 1000 kr. Dersom du handler for 1000kr eller mer får du gratis frakt på hele din ordre (gjelder ikke møbler). Møbler har fastpris på 399 kr. Du vil motta en beskjed fra Posten eller Bring når din pakke er klar for henting på ditt nærmeste postkontor.  
 
Leveringstid
Velio behandler normalt ordre samme dag eller påfølgende dag, med unntak av i helger. I ferier, på helligdager og i perioder med økt pågang hos oss må noe lengre behandlingstid påregnes. Leveringstiden hos Velio vil normalt være på ca 2-5 virkedager. Vi tar forbehold om at det i enkelte perioder kan være stor pågang hos Bring, og at det derfor kan forekomme forsinkelser som ligger utenfor vår kontroll. Velio står ikke ansvarlig for forlenget leveringstid som følge av forsinkelser hos tredjepart.
 
Om pakken ikke hentes innen 14 dager på ditt postkontor, blir den returnert til oss. Kjøper vil da bli belastet et gebyr på 249 kr som går til å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med ordren. Uavhentede varer omfattes normalt heller ikke av angreretten. Dersom Velio må sende pakken på nytt på grunn av kjøper har oppgitt feil leveringsinformasjon eller ikke har hentet pakken må kjøper selv betalte frakten.
 
Har du spørsmål om frakt og levering?
Kontakt oss på kundeservice@velio.no
 
Hjertelig hilsen
Velio team